Qui som

L’objectiu de proiectum és generar un producte d’enginyeria de qualitat, basat en l’especialització progressiva i l’optimització dels processos. Per a satisfer les necessitats dels nostres clients proiectum compta amb un equip multidisciplinar, competent i eficaç, amb ampli coneixement tècnic. Els nostres principals valors són la qualitat, responsabilitat, rigor, honestedat, flexibilitat  i curiositat, intentant oferir sempre la millor qualitat al millor preu.

 

Proiectum pretén evolucionar des de la base de l’enginyeria tradicional creant valor de forma sostinguda, convertint-se en una enginyeria amb un producte especialitzat.

 

El nostre equip

Anna Caelles

Enginyera de Camins, Canals i Ports

És una persona organitzada i eficient, amb 17 anys d'experiència com a especialista en infraestructures viàries i del transport. Ha dirigit més de 30 projectes o estudis relacionats amb les carreteres. 

Araceli Martinez

Enginyera de Camins, Canals i Ports

Rigurosa i tenaç enginyera amb 16 anys d'experiència professional especialista en obres hidràuliques i depuració. Ha redactat més de  100 projectes o estudis, sent autora de més de 40. 

Meritxell Gramunt

Enginyer de Camins, Canals i Ports

Metòdica i treballadora especialista en obres lineals i obres hidràuliques amb 16 anys d’experiència.  Ha realitzat fundions de direcció  i adjunt a l'autor de nombrosos projectes i direcions d'obra

Jose Urbano

Enginyer Tècnic d’Obres Públiques

Responsable i amb gran capacitat de treball, tècnic en redacció de projectes a les Àrees de Territori i aigua i Medi Ambient. 

Alejandro Barceló

Enginyer de Camins, Canals i Ports

Persona orgatitzada i resolutiva, amb sólida experiència en Direcció d'Obra amb una trajectòria de més de 30 anys, en obres lineals, urbanitzacions i obres hidràuliques.

 

Alfonso Moreno

Traçadista

Enginyós i aficionat a les maquetes d'avions, és especialista en traçat d’obres lineals amb 35 anys d’experiència.

Ha traçat milers de km de carreteres, ferrocarrils i canonades.

Angel Givica

Delineant

Persona compromesa i metòdica, amb més de 25 anys d'experiència en delineació de projectes d'obra civil.

Antoni Valentí

Enginyer de Camins, Canals i Ports

Precís i amb gran capacitat de treball és especialista en disseny i càlcul estructural amb 25 anys d’experiència.  Ha redactat més de  100 projectes o estudis., incloent obres singulars

Col·laboradors

Proiectum compta amb un ventall de col·laboradors de diferents especialitats que ens permet abordar un ampli nombre de disciplines

 

 

Anna

Araceli

Toni

Alejandro

Alfonso

Ángel

Versión para imprimir | Mapa del sitio
© Proiectum Política de Privacitat i Avís legal | Política de cookies